Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan pakkes smykkerne?


Vi pakker alle smykker i fine smykkeposer eller i originale æsker fra Needs Jewellery.
Derefter kommer smykkerne, samt kvittering, i hvide boblekuverter, der som oftes kan gå i de fleste postkasser og brevsprækker, så du for det meste undgår afhentning på posthuset. Enkelte større ordre sendes dog i små papkasser.

Fragtomkostninger er som følger:

Gratis Levering i Danmark (0-1kg)

2. Hvor hurtigt får jeg mine smykker?


Vi sender langt de fleste ordrer indenfor max 2-5 hverdage.
Der kan være ganske få produkter, hvor der er en længere leveringstid på, men det vil du blive informeret om før vi trækker pengene for den vare du har bestilt, så du har mulighed for at fortryde dit køb, hvis dette ønskes. Vi sender også gerne gaver direkte til modtageren. Skriv i bemærkning hvis det er en gave, så pakker vi den gerne ind.

3. Hvordan skal jeg opbevare mine smykker?


Smykker af sølv og guld har altid bedst af at blive opbevaret i et lukket smykkeskrin, æske el. stofpose for at undgå oxidering, så smykkets glans ikke aftager. Smykkerne er selvfølgelig smukke at have på et smykkestativ, men det kræver at smykkerne pudses jævnligt med en tør smykke-pudseklud og at smykkerne ikke hænger i et fugtigt rum.
Undgå altid parfume, saltvand og sæbe på dine smykker, da det virker nedbrydende og kan gøre smykkerne matte.

4. Hvordan er sikkerheden ved betaling i jeres webshop?


Hos Needs Jewellery kører vi alle transaktioner gennem et sikket og anerkendt betalingssystem med høj sikkerhed. Vi har derfor heller ikke adgang til dine kontooplysninger.
Vi trækker blot beløbet i vores system, når din ordre afsendes. Vi har kun mulighed for at trække det pålydende beløb eller mindre i forbindelse med en eventuel kunderabat.

5. Kan jeg bytte eller returnere mine varer?


Når du handler i Needs Jewellerys webshop har du 14 dages fortrydelsesret. Fristen løber fra den dag, du får varen leveret. Du kan tilbagesende varen inden fortrydelsesfristens udløb. Husk kvittering - da du skal kunne dokumenter, at du har fortrudt i rette tid. Du skal returnere varen ubrugt og i original emballage. Vi beder dig vedlægge kopi af ordrebekræftelsen/fakturaen, så vi kan identificere varen.

Hvis du skal hente din ordre på posthuset og vælger at benytter fortrydelsesretten ved at undlade at hente pakken, vil Needs Jewellery opkræve betaling for returforsendelsen, hvis der er omkostninger i forbindelse hermed.

Vi refundere købesummen til dig, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den er ubrugt og i original emballage.